Meteen naar de inhoud
BSI-Anti-Groen-en-Alg-rond-de-woning

BSI anti groen en alg rond de woning

Met dit krachtige product kunt u gemakkelijk groene aanslag verwijderen van verschillende oppervlakken zoals stenen, muren, tegelpaden, ramen en tuinmeubilair. Deze fles bevat 300 ml en is geschikt voor een oppervlakte van 600m2. 

Om groene aanslag te verwijderen of te voorkomen op bijvoorbeeld tegelpaden, muren of daken, mengt u 50ml van het product met 10 liter water. Breng het mengsel aan door te spuiten, te gieten of te schrobben en laat het middel zijn werk doen. Na het afsterven van de aanslag kunt u de resten eenvoudig verwijderen met een borstel of hogedrukspuit. Het middel heeft geen schadelijke nawerking en dampwerking, dus u hoeft de resten niet direct na de behandeling te verwijderen.

Groene aanslag op ramen verwijderen

Als u groene aanslag op ramen wilt verwijderen, houdt u een mengverhouding aan van 0,5% (300 ml : 60 liter water) en borstelt of spuit u het oppervlak schoon. Na enkele dagen kunt u de resten van de aanslag verwijderen met een harde straal. Als u groene aanslag wilt voorkomen, hoeft u niet na te spoelen.

Met dit product kunt u snel en gemakkelijk groene aanslag verwijderen van verschillende oppervlakken en uw buitenruimte weer stralend schoon maken.