Meteen naar de inhoud
Home ยป Groene aanslag verwijderen

Groene aanslag verwijderen

Mos verwijderen

Een veel voorkomende groene aanslag is mos.

Het is geen mooi gezicht op de tuintegels en een gemiddelde tuingenieter wil er dan ook weer snel vanaf zijn. Uiteraard hebben wij hier een aantal oplossingen voor. Van traditioneel krabben tot het besproeien met een ecologisch middel.

BSI Green Kill 2.5 liter

Hiermee kunt u tot wel 500 m2 groenen algemene reinigen.

BSI Green Kill 1 liter

EcoStyle Terrasreiniger

Groene aanslag tegels

Vaak is het zo dat de aanslag op de tuintegels komt, waardoor het niet meer schoon oogt. Hierboven hebben wij een aantal effectieve middelen geplaatst tegen de verschillende soorten aanslag. Dit is niet alleen toepasbaar voor tegels, maar ook voor andere tuin gerelateerde meubilair of oppervlaktes, bijvoorbeeld houten tuin meubels.

Groene aanslag voorkomen

Het voorkomen van de aanslag is natuurlijk altijd het beste, wellicht bent u op onze website gekomen omdat het leed al geschied is. Desalniettemin kunt u dit in de toekomst voorkomen door op een aantal punten te letten:

  • Veeg regelmatig het terras, hierdoor krijgt de aanslag niet de kans om te groeien.
  • Zorg voor een effectieve afwatering. Aanslag ontstaat vaak in combinatie met vocht, wanneer de afwatering in orde is, krijgt het dus ook minder kans op te groeien.
  • Het ouderwetse schoffelen is nog niet verdwenen, door regelmatig even handmatig wat weg te halen voorkomt u verdere verspreiding.