Meteen naar de inhoud
Groene aanslag verwijdermiddel

BSI Green Kill – bestrijdingsmiddel tegen algen 2.5L

Goed werkend bestrijdingsmiddel ter voorkomen of verwijderen van algen. Op verschillende oppervlaktes toepasbaar, waaronder stenen, muren, daken en tegelpaden. Daarnaast kunnen ook houten tuinmeubelen uitstekend worden gereinigd.

2.5 liter is voldoende voor 500m2 oppervlakte.

Eenvoudige gebruiksaanwijzing

bestrijdingsmiddel tegen algen 2.5L is, je raadt het al, voor het verwijderen van algen. Wanneer je het middel wilt toepassen op bijvoorbeeld tegelpaden, muren of daken, mengt u 500ml product met 10 liter water. U kunt het product vervolgens toepassen door middel van spuiten, gieten of te schrobben. Na het afsterven van de aanslag kunt u de resten met een borstel of hogedrukspuit verwijderen. Doorgaans is dit echter niet nodig en zullen de restanten door invloed van wind en regen zelf verdwijnen.

Bestrijdingsmiddel tegen algen op ramen

Wanneer u ramen wilt reinigen (bijvoorbeeld een aquarium) is de mengverhouding 5% middel en de rest water, dus 1 liter middel met 20 liter water. Met dit mengsel borstelt of spuit je het oppervlak vervolgens schoon. Restanten van de aanslag kun je verwijderen na een aantal dagen, met een harde straal. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een hogedruk reiniger gebruiken, of een tuinslang. Als je het middel aanbrengt ter preventie, hoef je het er niet af te spuiten.

Groene aanslag reiniger

Veel mensen zoeken een reiniger voor de groene aanslag, daarvoor is bovenstaande middel goed geschikt. Voor het verwerken van het middel kan een drukspuit worden gebruikt. Een drukspuit is echter niet noodzakelijk, omdat het ook gegoten of met een doek kan worden aangebracht.