Meteen naar de inhoud

Roundup onkruidvrij

Op zoek naar de effectieve Roundup onkruidvrij collectie? Hieronder hebben wij drie producten op een rijtje gezet, alle met een erg krachtige werking.

Roundup PA 540ml

Concentraat voor 300 m²

roundup ns 30m2 2

Roundup NC

Concentraat voor 285 m²

Roundup NS

Gebruiksklaar voor 10 m²

Roundup PA 270 ml

Concentraat voor 150 m²

Roundup NS 3L

Concentraat voor 30 m²

Roundup NS

Gebruiksklaar voor 50m²

Roundup concentraat

Het middel Roundup is er in concentraat en kant-en-klare variant. Beide dienen als een erg krachtige onkruidbestrijdingsmiddel. Daarnaast bevatten bovenstaande middelen geen glyfosaat, wat op sommige plekken niet wenselijk is of zelfs niet is toegestaan. Het is een snelwerkend middel, wat vaak binnen 3 uur al laat zien waar het voor dient en bij de NS kant-en-klare variant al binnen 1 uur. Uiteraard zijn de producten voorzien van een toelatingsnummer, welke terug te vinden zijn op de productpagina’s.

Round up gebruik

Hoewel particulieren, boeren en telers gewasbeschermingsmiddelen mogen gebruiken met glyfosaat, mogen hoveniers en waterschappen dat niet. Op Onkruid.com bieden wij de middelen enkel aan zonder glyfosaat, omdat deze stof schadelijk kan zijn voor de gezondheid. Bij het gebruik raden wij dan ook altijd aan om beschermende handschoenen te gebruiken en de handen te wassen na afloop. Vaak wordt het middel gebruikt in combinatie van een drukspuit.

Bij de middelen o.b.v. concentraat dienen aangelengd te worden met water. De dosering hiervoor staat op de verpakking en is afhankelijk van het type. Ook hangt het af van wat er wordt bestreden, mos of onkruid.

Net als bij andere onkruid bestrijdingsmiddelen is het verstandig om het op een rustige, droge dag toe te passen. Wanneer er teveel wind staat, kan het middelen worden verspreid naar delen wat je liever niet bestrijdt. Bij regen spoelt het middel wellicht weg. 

Roundup - Onkruid spuiten