Meteen naar de inhoud
Terrasreiniger tegen algen

Ecostyle – Terrasreiniger 500ml

Goed werkend concentraat voor het verwijderen van vuil en groene aanslag op het terras. Op verschillende oppervlaktes toepasbaar, waaronder voor bestrating, muren en houtwerk. Daarnaast is het ook ook geschikt voor glas.  100% natuurlijk product werkt snel en effectief.

0.5 liter vloeistof is voldoende voor 50 m2 oppervlakte.

Eenvoudige gebruiksaanwijzing

De terrasreiniger van Ecostyle is zeer effectief tegen groene aanslag op bijvoorbeeld uw tegels. Maak het concentraat aan door 60 ml per 1 liter water te doseren. Voordat je begint met het reinigen, zorg dat de omgeving droog is en dat het niet snel gaat regenen (na toepassing 6 tot 8 uur droog zijn). Dit heeft een negatieve impact op de reiniging. Verdeel het aangemaakte mengsel gelijkmatig over het de te reinigen oppervlakte en laat vervolgens een half uur inwerken. Vervolgens kunt u het schrobben met een borstel om het vuil te verwijderen.

Dosering

60ml concentraat per 1 liter water.

Terrasreiniger van Ecostyle

Veel mensen zoeken een reiniger voor de groene aanslag, daarvoor is bovenstaande middel goed geschikt. Voor het verwerken van het middel kan een drukspuit worden gebruikt. Een drukspuit is echter niet noodzakelijk, omdat het ook gegoten of met een doek kan worden aangebracht.