Meteen naar de inhoud
Onkruid bestrijdingsmiddel -BSI CITO GLOBAL HERBICIDE

BSI – Cito Global Herbicide – Onkruid bestrijdingsmiddel

Zeer effectief onkruid bestrijdingsmiddel voor verwijderen van onkruid of mos. Hiermee kan zowel gras, mos als onkruid mee bestrijdt worden. Meteen gebruiksklaar met handige spuit. Geschikt voor o.a. grind, stenen, beton en onverhard terrein

0.8 liter middel is voldoende voor 8.5 m2 oppervlakte.

Eenvoudige gebruiksaanwijzing

Het middel is voor het verwijderen van bijvoorbeeld onkruid of mos. Het is toepasbaar voor o.a. grind, stenen, beton of onverhard terrein. Het middel is meteen bruikbaar en hoeft niet worden gemengd met water of iets dergelijks. Dankzij de handig gemonteerde spuit kunt u het gemakkelijk verspreiden over het gewenste oppervlak. Bevochtig het onkruid maar voorkom druipen. Zorg er altijd voor dat overwaaien van het product op andere planten of gewassen tegen word gegaan. Doordat het product in werkt op ontwikkelde planten en door bladeren en groene stengels wordt geabsorbeerd zou dit schade kunnen aanrichten aan planten of gewassen die u wilt behouden.

Is het niet meteen weg? Gebruik het middel na 14 dagen nog een keer.

Onkruid bestrijdingsmiddel

Onkruid kan natuurlijk erg vervelend zijn. Bij onkruid.com zijn er verschillende producten die dit bestrijden, waaronder bovenstaande middel. Doordat deze erg gemakkelijk te gebruiken is door de kant en klare spuitfles, wordt BSI Cito Global veel gebruikt onder tuinders. Het probleem is vaak dat het geen mooi gezicht is en de wortel moeilijk te verwijderen. Wees altijd voorzichtig met het overwaaien van het middel, omdat het anders andere planten kan aantasten. Met het middel van 800ml kan je 8m2 bestrijden. Vaak is dit voldoende, mocht dat niet het geval zijn kan er uiteraard altijd meer worden aangeschaft.

Natuurlijk product

Met het middel BSI Cito RTU, wat bestaat uit o.a. azijnzuur en synergist, kan mos, onkruid en gras bestrijden worden. Het is dus gemaakt van een natuurlijk grondstof. Het toelatingsnummer is Toelating Nr: 13858/N. De hoeveelheid azijn is 60g per liter. Handig dus om in 1 keer onkruid te verwijderen.