Meteen naar de inhoud
BSI - Middel tegen groene aanslag en algen

BSI Green Kill – bestrijdingsmiddel tegen algen of mos 0.3L concentraat

Goed werkend concentraat/bestrijdingsmiddel ter voorkomen of verwijderen van groene algen of mos. Op verschillende oppervlaktes toepasbaar, waaronder stenen, muren, daken en tegelpaden. Daarnaast kunnen ook houten tuinmeubelen uitstekend worden gereinigd.

0.3 liter concentraat is voldoende voor 600 m2 oppervlakte.

Eenvoudige gebruiksaanwijzing

Het middel is voor het verwijderen van bijvoorbeeld groene algen . Wanneer je het middel wilt toepassen op bijvoorbeeld tegelpaden, muren of daken, dient u het te vermengen. Gebruikt hiervoor een verhouding van 0.5% middel en de rest water. Voor het gehele pakt geld dan 300ml met 60 liter. U kunt het product vervolgens toepassen door middel van spuiten, gieten of te schrobben. Na het afsterven van de aanslag kunt u de resten met een borstel of hogedrukspuit verwijderen. Doorgaans is dit echter niet nodig en zullen de restanten door invloed van wind en regen zelf verdwijnen. Wilt u eerst een kleinere hoeveelheid gebruiken, meng dan bijvoorbeeld 50ml met 10 liter water.

Bestrijdingsmiddel tegen algen op ramen

Wanneer u ramen wilt reinigen (bijvoorbeeld een aquarium) is de mengverhouding 5% middel en de rest water, dus 1 liter middel met 20 liter water. Met dit mengsel borstelt of spuit je het oppervlak vervolgens schoon. Restanten van de aanslag kun je verwijderen na een aantal dagen, met een harde straal. Hiervoor kun je bijvoorbeeld een hogedruk reiniger gebruiken, of een tuinslang. Als je het middel aanbrengt ter preventie, hoef je het er niet af te spuiten.

Groene aanslag reiniger

Veel mensen zoeken een reiniger voor de groene aanslag, daarvoor is bovenstaande middel goed geschikt. Voor het verwerken van het middel kan een drukspuit worden gebruikt. Een drukspuit is echter niet noodzakelijk, omdat het ook gegoten of met een doek kan worden aangebracht.