Meteen naar de inhoud
Foto BSI-promo-2-in-1-graszaden-3KG

BSI promo 2 in 1 graszaden 3KG

Ontdek de baanbrekende BSI Promo 2-in-1 Graszaden, specifiek ontwikkeld om uw gazon om te toveren tot een weelderige, groene en gezonde omgeving. Deze unieke verpakking van 3KG is ideaal voor zowel professionele hoveniers als gepassioneerde tuinliefhebbers en biedt een ongeëvenaarde combinatie van eersteklas graszaden en een speciaal samengestelde meststof voor een optimale gazonverzorging.

3KG is voldoende voor 90 – 150 m² oppervlakte.

Een prachtig groen gazon binnen handbereik

Een mooie en weelderige tuin begint bij een groen gazon. Met BSI Promo 2-in-1 graszaden 3 KG maak je van jouw dorre grasmat een prachtige groene oase. De graszaden zijn van hoge kwaliteit en bestaan uit een mix van twee soorten graszaad die snel kiemen en een dichte grasmat vormen. Daarnaast bevat het speciale meststoffen die ervoor zorgen dat het gras sneller groeit en versterkt wordt. Zo geniet je snel van een mooi en sterk gazon.

Bespaar tijd en geld met BSI Promo 2-in-1 graszaden

Het laten aanleggen van een gazon kan prijzig zijn en neemt vaak veel tijd in beslag. Met BSI Promo 2-in-1 graszaden bespaar je niet alleen geld, maar ook tijd. Het zaad is eenvoudig te gebruiken en snel kiemend, zodat je binnen korte tijd van een mooi gazon kunt genieten. Daarnaast hoef je het gras minder vaak te maaien en te besproeien, omdat het sterker en gezonder is.

Een duurzame keuze voor jouw tuin

BSI Promo 2-in-1 graszaden zijn niet alleen goed voor jouw tuin, maar ook voor het milieu. De graszaden zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar en bevatten geen schadelijke stoffen. Zo kun je met een gerust hart genieten van een mooie tuin, wetende dat je bijdraagt aan een duurzamere wereld.