Meteen naar de inhoud

BSI promo 2 in 1 graszaden 7,5KG

Maak kennis met de revolutionaire BSI Promo 2-in-1 Graszaden, speciaal samengesteld om uw gazon te transformeren in een groene, weelderige en gezonde oase. Deze unieke 7,5KG-verpakking is ontworpen voor zowel de professionele hovenier als de enthousiaste tuinierder en biedt een onverslaanbare combinatie van hoogwaardige graszaden en een speciaal ontwikkelde meststof om uw gazon in topconditie te houden.

7.5KG is voldoende voor 225 – 375 m² oppervlakte.

Razendsnelle Gazongroei

BSI Graszaad Promo 7,5 kg is speciaal ontwikkeld voor een razendsnelle groei van uw gazon. Dankzij de hoogwaardige graszadenmengeling zorgt dit product voor een dichte en egale grasmat in een mum van tijd. Ideaal voor wie snel resultaat wil zien en geen tijd wil verspillen aan een langdurig groeiproces.

Weerbestendig & Duurzaam

Dit unieke graszaadmengsel is niet alleen snelgroeiend, maar ook uiterst duurzaam en weerbestendig. Het is bestand tegen zowel droogte als extreme regenval, waardoor uw gazon er altijd fris en groen uitziet. Investeer in de toekomst van uw tuin met BSI Graszaad Promo 7,5 kg en geniet jarenlang van een prachtig en gezond gazon.

Makkelijk in Gebruik

BSI Graszaad Promo 7,5 kg is zeer eenvoudig toe te passen. Met een inhoud van 7,5 kg kunt u een groot oppervlak bedekken, waardoor u tijd en moeite bespaart. Volg simpelweg de gebruiksaanwijzing op de verpakking en creëer binnen de kortste keren uw droomgazon.