Meteen naar de inhoud

BSI snel herstel graszaden 2,5KG

Met BSI snel herstel graszaden 2,5KG heb je snel en gemakkelijk een prachtig groen gazon. Deze hoogwaardige graszadenmix is samengesteld om een ​​dichte grasmat te creëren die bestand is tegen droogte en intensief gebruik. Met zijn snelle kieming en sterke groei kan je binnen korte tijd genieten van een dicht groen gazon.

2.5KG is voldoende voor 75 – 125 m² oppervlakte.

Binnen 7 dagen een groen gazon

Met de BSI snel herstel graszaden 2,5KG is het mogelijk om binnen 7 dagen een prachtig groen gazon te hebben. Dankzij de snelle kieming van de zaden krijgt het gras snel een goede start en kan je in korte tijd genieten van een volle en dichte grasmat.

Bestand tegen droogte en intensief gebruik

De BSI snel herstel graszaden 2,5KG zijn speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen droogte en intensief gebruik. De zaden zijn afkomstig van een mix van verschillende soorten gras, waardoor het gazon beter bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en beter in staat is om zich te herstellen na intensief gebruik.

Gemakkelijk in Gebruik

Met de BSI snel herstel graszaden 2,5KG is het kweken van een mooi groen gazon nog nooit zo gemakkelijk geweest. De zaden kunnen op elk moment van het jaar geplant worden en zijn geschikt voor zowel grote als kleine oppervlakken. Bovendien kan de mix ook gebruikt worden voor het herstellen van kale plekken in een bestaand gazon.