Meteen naar de inhoud

BSI sport en speel graszaden 1KG

Voor een perfect groen gazon heeft u de BSI sport en speel graszaden nodig. Deze graszaden zijn speciaal ontworpen om de sterkste en meest duurzame grasmat te creëren, perfect voor intensief gebruik door kinderen, huisdieren en sportactiviteiten. Met de BSI sport en speel graszaden, zal uw gazon er niet alleen prachtig uitzien, maar zal het ook bestand zijn tegen voetverkeer en slijtage.

1KG is voldoende voor 30 – 50 m² oppervlakte.

Duurzaamheid en sterkte

De BSI sport en speel graszaden zijn speciaal ontworpen om een ​​duurzame en sterke grasmat te creëren die bestand is tegen slijtage en voetverkeer. Dit betekent dat uw gazon mooi blijft, zelfs na intensief gebruik door kinderen, huisdieren en sportactiviteiten. Door de unieke samenstelling van de zaden kan de grasmat beter omgaan met extreme omstandigheden zoals droogte en kou. Dit betekent dat uw gazon er niet alleen het hele jaar door mooi uitziet, maar ook dat het minder snel zal beschadigen en minder vaak opnieuw moet worden ingezaaid.

Gemakkelijk te gebruiken

Het gebruik van de BSI sport en speel graszaden is eenvoudig. U kunt ze simpelweg over uw gazon strooien en inmasseren. Deze graszaden hebben een snelle kiemkracht en zullen snel ontkiemen, waardoor u snel resultaat zult zien. Bovendien zijn deze zaden geschikt voor alle soorten gazons en zullen ze zich aanpassen aan de specifieke omstandigheden van uw tuin.

Milieuvriendelijk en veilig

De BSI sport en speel graszaden zijn niet alleen sterk en duurzaam, maar ook milieuvriendelijk en veilig. De zaden zijn gemaakt van natuurlijke en organische materialen en bevatten geen schadelijke chemicaliën. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kinderen en huisdieren bij het gebruik van deze graszaden. Bovendien zijn deze zaden ook nog eens goed voor het milieu.