Meteen naar de inhoud

BSI sport en speel graszaden 500GR

Een weelderig groen gazon dat tegen een stootje kan. Met BSI sport en speel graszaden 500GR creëer je in een handomdraai een stevig en dicht gazon dat bestand is tegen intensief gebruik. Deze graszaden zijn speciaal samengesteld voor sport- en speelgazons en zorgen voor een snelle kieming en een sterke groei. Met dit hoogwaardige graszaad geniet je van een groen gazon dat lang mooi blijft, ook bij veelvuldig belopen en spelen.

0,5KG is voldoende voor 15- 25 m² oppervlakte.

Gemakkelijk te zaaien en onderhouden

Het zaaien van BSI sport en speel graszaden 500GR is gemakkelijk en snel. Het enige wat je nodig hebt is een vlakke ondergrond, wat water en geduld. Na het zaaien hoef je alleen maar regelmatig water te geven en het gras te maaien om te genieten van een weelderig groen gazon. BSI sport en speel graszaden 500GR zijn geschikt voor zowel kleine als grote gazons en kunnen worden gebruikt bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Duurzaam en ecologisch verantwoord

BSI sport en speel graszaden 500GR zijn niet alleen mooi en praktisch, maar ook duurzaam en ecologisch verantwoord. De graszaden zijn namelijk behandeld met een organische coating die ervoor zorgt dat het zaad beschermd wordt tegen ziekten en insecten. Bovendien is de coating biologisch afbreekbaar en veilig voor mens en milieu. Zo draag je met het gebruik van BSI sport en speel graszaden 500GR bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving.

Geschikt voor verschillende soorten sport

BSI sport en speel graszaden 500GR zijn niet alleen geschikt voor speelgazons, maar ook voor verschillende soorten sportvelden. Of je nu een voetbal-, hockey-, of rugbyveld wilt aanleggen, met deze hoogwaardige graszaden creëer je een perfecte ondergrond voor elke sport. Het sterke en dichte gazon zorgt voor een optimale balcontrole en voorkomt blessures door uitglijden. Met BSI sport en speel graszaden 500GR ben je verzekerd van een topkwaliteit sportveld waarop je kunt presteren en genieten van het spel.