Meteen naar de inhoud

BSI sport en speel graszaden 5KG

Met de BSI Sport en Speel Graszaden 5KG krijgt u een perfecte grasmat voor sport- en speelvelden. De graszaden zijn speciaal ontwikkeld voor deze doeleinden, en zorgen voor een sterke en veerkrachtige grasmat die tegen een stootje kan. Het gras is bestand tegen intensief gebruik en herstelt snel na beschadiging, waardoor het ideaal is voor sportvelden en speelplaatsen. Met deze graszaden zorgt u voor een veilige en duurzame omgeving voor uw kinderen of sporters.

5KG is voldoende voor 150 – 250 m² oppervlakte.

Makkelijk te zaaien en snel resultaat

De BSI Sport en Speel Graszaden 5KG zijn makkelijk te zaaien en geven snel resultaat. Het zaad kiemt snel en groeit snel uit tot een sterk en veerkrachtig grasveld. De graszaden zijn geschikt voor alle bodemsoorten en hebben weinig onderhoud nodig. Met de BSI Sport en Speel Graszaden 5KG heeft u dus snel en makkelijk een mooie en duurzame grasmat.

Milieuvriendelijk en economisch

De BSI Sport en Speel Graszaden 5KG zijn niet alleen goed voor uw tuin, maar ook voor het milieu. De graszaden zijn namelijk samengesteld uit verschillende soorten gras die van nature goed bestand zijn tegen ziekten en plagen. Hierdoor is er minder gebruik van bestrijdingsmiddelen nodig, wat beter is voor het milieu. Bovendien zijn de graszaden economisch: ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn een duurzame investering voor uw tuin.

Resultaat met BSI Sport en Speel Graszaden

Met de BSI Sport en Speel Graszaden 5KG bent u verzekerd van een mooi resultaat. De graszaden zijn van hoge kwaliteit en hebben een hoog kiempercentage, waardoor u snel een dichte en sterke grasmat krijgt. Bovendien bieden wij een garantie op de graszaden, zodat u zeker weet dat u krijgt wat u verwacht. Wacht niet langer en bestel nu de BSI Sport en Speel Graszaden 5KG voor een prachtige grasmat in uw tuin.