Meteen naar de inhoud

Onkruid verwijderen gereedschap

Op zoek naar gereedschap voor het verwijderen van onkruid? Onkruid.com heeft een aantal producten toegelicht.

Elektrische onkruidborstel

Soms is de beste manier om onkruid te bestrijden met modern geschut. Dankzij de ronddraaiende Nylon borstel komt u gemakkelijk tussen de voegen. Comfortabel en gemakkelijk.

Drukspuit 2 Liter

Geen onkruidborstel maar aan de gang met bestrijdingsmiddel? Dan is de drukspuit met een inhoud van 2 liter een ideaal hulpmiddel. De drukspuit heeft een handige regelbare sproeikop.

Cultivator 3 tanden

Rustig gevend met het handje de grond los maken? Deze drietand cultivator maakt deze taak extra rustgevend. Geschikt voor klei- en zandgrond en gesmeed van roestvast staal met een essenhouten handvat.

Onkruid tussen tegels verwijderen

Onkruid tussen de tegels, een doorn in ieders oog. Uiteraard is dit eenvoudig te verwijderen met de hand, maar soms is het zoveel dat men hier geen tijd en zin in heeft. Daarnaast is dit niet altijd effectief, omdat de wortel niet wordt verwijderd. Veel mensen verwijderen onkruid dan ook met behulp van een apparaat. Hierboven is zo’n  apparaat getoond, namelijk de elektrische onkruidborstel. Door de hoge steel hoeft u niet te bukken en kan staand het onkruid worden verwijderd. Het klusje is binnen no-time geklaard. 

Mos verwijderen tussen tegels

Ook mos komt veel voor tussen de tegels. Dit is te verwijderen met speciaal middel hiervoor. Het middel is te gebruiken op tegelpaden, maar ook voor bijvoorbeeld daken. Het middel wordt veel gebruikt door consumenten en kan alleen gebruikt worden bij droog weer, omdat het anders weer wordt weggespoeld.