Meteen naar de inhoud
Roundup kant en klaar 3 liter

Roundup – Onkruid bestrijdingsmiddel – Kant en klaar spray – 3 liter

Snel en eenvoudig van uw onkruid af met Roundup onkruidbestrijdingsmiddel. Bij het product zit een handige spraykop, die gemakkelijk gemonteerd kan worden op de fles. Hierdoor kunt u direct beginnen met het bestrijden van onkruid. Het middel is bestendig tegen de meest voorkomende soorten onkruid, alleen niet tegen paardenstaart en mossen.

3 liter is voldoende voor 120 m2 oppervlakte.

Roundup gebruik

Het middel is dus effectief tegen bijna alle soorten onkruid. Monteer de bijgeleverde spraykop op de fles en u kunt meteen beginnen. Bij het gebruiken dient het droog en windstil weer, dit voorkomt verspreiding van het middel naar overige planten of gras. Wanneer het binnen 6 uur gaat regenen kan dit het proces negatief beïnvloeden. Spuit het middel ruim op het onkruid, maar laat het niet druppelen. Na 24 uur zou het eerste resultaat al zichtbaar moeten zijn. Vervolgens kunt u na ongeveer 1 week weer beginnen met iets anders planten.

Roundup onkruidbestrijdingsmiddel

Het middel wordt veel gebruikt tegen de meest voorkomende onkruiden. Veelal zijn dit:

  • zevenblad;
  • distels;
  • kweekgras;
  • onkruid tussen grind;
  • En meer.

Het bestrijd het tot en met de wortel, waardoor het een effectieve werking kent. Daarnaast is het dus meteen bruikbaar bij aanschaf.

Wanneer gebruiken

Wanneer het onkruid is zo’n 10 tot 15 centimeter hoog is en voldoende blad heeft om het middel tot zich te nemen is het een goed moment om te beginnen met bestrijden. Daarnaast moet het dus niet binnen 6 uur gaan regenen zodat het goed in het onkruid kan trekken.